Disc 45 guanya la Disfressa d’Or 2020 amb Llegenda del Siam

La Comparsa Disc 45 amb la temàtica la Llegenda de Siam ha resultat la guanyadora de la Disfressa d’Or 2020 aquest diumenge a la Tàrraco Arena Plaça amb gairebé 3.500 espectadors i on hem pogut veure lluir les disfresses i temàtiques de quinze de la gairebé trenta comparses que participaran enguany a la rua del carnaval tarragoní.

Per la seva part, la comparsa Aerodance ha quedat en 2a posició amb la temàtica Després de l’apocalipsis en una gala apassionant presentada per la Mega Pubilla, la vedette catalana interpretada per l’actor Eduard Molina.

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona ha retransmès la gala en directe, i cobertura a twitter amb vídeos i fotos, per traslladar als oients i seguidors tot el que ha passat durant la nit i compartir les sensacions i els nervis del moment final de la proclamació dels guanyadors, que enguany ha estat desconcertant ja que apareixia el nom a pantalla enlloc de pronunciar-se per veu.

Les temàtiques concursants

La Gala ha comptat amb una quinzena de comparses concursants que han exhibit les seves temàtiques per enguany: Spectrum Comparsa amb ‘El Gran Lago de los Cisnes’, Màgic Dansa amb ‘Egipto 2.0’, La Unió amb ‘Bosc Encantat’, Carmelitas amb ‘Frida Kalho’, Aerodance amb ‘Después del Apocalipsis’, Petada i Els Peripatètics amb ‘Muses de la música del s.XVIII, Fotem-li Canya amb ‘Colore de la libertad’, Cromàtic Fusion amb ‘Siperpower’, Residencial Palau Torres Jordi amb ‘Els últims zars’, Nou Ritme amb ‘Una dècada d’èxits’, Platinum amb ‘La Bella i la Bèstia’, La Ballaruga amb ‘La fuente del deseo’, Amics de la Part Alta amb ‘El Sol de Babilonia’, Colours Fantasy amb ‘Harry Potter’ i Disc45 amb ‘La leyenda del Siam’.

Les comparses guanyadores

Disc45 ha estat l’última comparsa en actuar en aquesta edició. No va concursar l’any passat a la Disfressa d’Or 2019, sí al concurs de compases on va obtenir la posició 13 amb la temàtica dels canelobres i enguany ha tornat a concursar aconseguint persuadir al jurat i proclamant-se Disfressa d’Or 2020 amb temàtica La Leyenda del Siam, inspirada en l’antic regne Thailandès i amb diversos elements característics de la cultura thai portats a l’extrem amb una combinació de colors ben accentuada per a donar-li una essència més carnavalesca. Durant l’actuacció hem pogut veure diferents moments enllaçats coreogràficament amb elements propis de la cultura amb l’objectiu, diuen, de transportar als espectadors a l’antic regne thailandés.

Disfressa comparsa: Paula Garrido. Ballarins: Adrian Villacreces, Andrea Hidalgo, Daniel Baelo, Manel Higueras, Marina García i Sandra Hidalgo.

Aerodance per la seva banda no va concursar l’any passat per haver guanyat l’edició anterior de la Disfressa d’Or 2018 amb ‘Rei d’un bosc hivernal’ i enguany que han tornat a concursar s’han alçat amb la 2a posició amb la temàtica ‘Després de l’Apocalipsis’ coincidint amb els seu 25è aniversari. Per que fa al concurs de comparses, l’any passat van obtenir 5a posició amb la temàtica Planeta Insectum.

Disfressa de comparsa: Christina Folch. Ballarins: Alba Cabello, Javi Palacios, Aarón Tejeda, Marta Sánchez, Josefina Andreu i Marta Valiente.

Escolteu el moment de la proclamació així com entrevista a les dues comparses guanyadores instant després de guanyar recollint les seves impresions i entusiasme!

També podeu recuperar la retransmissió completa de la gala (aquí).

PUBLICITAT