Discrepàncies en la relació de llocs de treball públics

Els sindicats rebutgen de nou la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest dilluns el ple desestima el recurs que va interposar la UGT contra les modificacions que s’havien realizat, perque les consideraven descrecionals i arbitràries. Diuen que l’equip de Govern té una actitud despòtica vers les seves demandes i que les propostes de modificar la relació de llocs de treball no tenen en compte les al·legacions dels treballadors.

 

Un tren-tram per a l’alta velocitat

El senat tarragoní opta per un enllaç curt per evitar que la ciutat quedi desconnectada de l’alta velocitat quan es posi en marxa el tram del corredor mediterrani que ara està en obres i que es millori la mobilitat dins del mateix territori. El grup d’assesorament de l’alcalde proposa un recorregut d’un ‘tren-tram’ que comenci des de Reus, Vila-seca, i acabi pujant cap a l’estació del Camp de Tarragona.

 

Tarragona celebra l’any nou xinès

Tarragona ha celebrat l’arribada de l’any nou xinès. El tram on hi ha situada l’estàtua dels castells s’ha omplert amb unes 20 carpes aproximadament on s’han fet diferents activitats, com per exemple tallers de cuina xinesa o jocs com els escacs xinesos entre d’altres. A més també hi havia un petit escenari on s’han fet demostracions de dansa i cant.

 

Empat del Nàstic al Miniestadi

El Nàstic de Tarragona ha acabat traient un punt davant el Barça B (1-1) al Miniestadi, tot i haver pogut emportar-se els tres punts. Els petits detalls han acabat decantant la balança de l’enfrontament i una jugada aïllada ha permès als de Gerard López empatar el gol inicial de Kakabadze en un refús que ha aprofitat Cardona.

PUBLICITAT