Disfressa d’Or i Veredicte de Comparses 2020 en directe a RCTGN

Aquest diumenge 16 de febrer Ràdio Ciutat de Tarragona retransmetrà en directe la Gala Disfressa d’Or 2020 des de la Tàrraco Arena Plaça i el proper dimarts 25 de febrer el Veredicte del Concurs de Comparses des de la Plaça de la Font.

D’aquesta manera un any més l’emissora aposta per dos dels grans actes del Carnaval tarragoní com a únic mitjà en oferir-los en directe i com a clausura del programa ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ pel qual han anat passant les primeres comparses classificades de la passada edició i altres protagonistes.

L’especial de la Disfressa d’Or arrancarà diumenge 16 de febrer a partir de les 19h des de la TAP on les comparses participants presentaran les seves temàtiques i entre totes elles guanyarà la millor disfressa.

Per la seva banda, dimarts 25 de febrer el carnaval acabarà amb el Veredicte del Concurs de Comparses on es coneixeran les 15 primeres classificades de la present edició i les dues comparses guanyadores que el proper any portaran els sèquits del Rei Carnestoltes i la Concubina.

L’especial en directe, amb senyal tv també a facebook live, arrancarà cap a les 21.30h incloent l’enterrament/crema i la lectura del testament per part de Llucifer. També coneixerem els resultats de la nostra enquesta en que els oients podran votar per la comparsa preferida d’enguany entre el 23 i 25 de febrer un cop celebrada la Rua d’Artesania, tot plegat a www.rctgn.cat/carnaval.

PUBLICITAT