Dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants

Aquest dimecres, festivitat de Tots Sants, gran afluència de persones al cementiri tarragoní i per aquest motiu la Guàrdia Urbana ha habilitat un dispositiu especial. En el vial del túnel que creua per sota l’autovia de circumval·lació A7 es permeten 4 línies d’estacionament ja que l’esplanada ubicada davant del cementiri es troba aquests dies majoritàriament ocupada per les parades de venda de flors i que només quedarà reservada per a taxis i estacionament de vehicles de persones amb discapacitat.

El complex educatiu de Tarragona acollirà el VII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà que es realitzarà el pròxim divendres, 10 de novembre, a partir de les 21.30 hores. Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitat de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia.

El Nàstic juga aquest dimecres a les 6 contra el barça B. Els homes de Rodri necessiten guanyar després de les dues darreres derrotes contra el Lugo i l’Alcorcón per sortir de la zona de descens. Els granes s’enfronten a un Barça B amb 3 punts més i col.locats a la meitat de la taula. Per aquest partit Rodri torna a comptar amb Brugui, jugador de La Pobla, el  filial del Nàstic.

I parlant del filial, també aquest dimecres a les 7, es desplaça al camp de l’Hospitalet. El mister andalús, Juan Manuel Pavón vol aconseguir la seva primera victòria després de la derrota diumenge passat contra El Prat.

PUBLICITAT