El 81% dels conductors compleixen la limitació de 30km/h

La Guàrdia Urbana va aturar ahir a 560 vehicles, 111 dels quals van sobrepassar el límit de velocitat de 30km/hora. Només 11 conductors anaven a una velocitat superior als 40 km/h, la qual cosa representa que el 81 per cent van complir amb la nova regulació circulatòria. Pel que fa a bicicletes i patinets, 40 persones circulaven per la vorera en lloc de la calçada.

Pla contrapicat d'un senyal de trànsit amb la limitació a 30 km/h i un rètol on s'hi pot llegir 'Tarragona' en un dels accessos al barri de Sant Salvador de la ciutat. ACN.

Segons el conseller de Mobilitat, Xavier Puig, des de l’Ajuntament es mostren satisfets de la resposta de la ciutadania i destaca que de moment no se està sancionant.

Aquest és el balanç de les primeres 48 hores que ha entrat en vigor la iniciativa de Tarragona ciutat 30 que planteja un canvi radical en la mobilitat amb l’objectiu de situar a les persones en el centre de la planificació urbana i aconseguir una mobilitat urbana sostenible, més segura i saludable.

PUBLICITAT