El Camp remarca la necessitat que les mercaderies passin per l’interior

Els principals agents institucionals i econòmics del Camp de Tarragona han tornat a demanar el desviament dels trens de mercaderies per l’interior i la construcció de l’estació intermodal al sud de l’aeroport. La reclamació l’han fet a través d’un webinar organitzat per la Cambra de Comerç i el Cercle d’Infraestructures.

Vagó de tren aturat a les vies del polígon Francolí de Tarragona on s'ha produït una fuita de diòxid de carboni.

Des de Tarragona, l’alcalde, Pau Ricomà, ha lamentat que les solucions territorials quedin oblidades amb grans projectes com el corredor del Mediterrani. El batlle tarragoní ha criticat l’estat de les línies i els combois i que no es pugui prestar el servei que la ciutadania mereix. Ricomà ha destacat també el sistema poc eficient amb les mercaderies passant pel litoral i els passatgers de llarg recorregut per l’interior, perquè, afirma, és un desgavell de serveis. 

El comissionat de govern espanyol per al desenvolupament del corredor mediterrani, Josep Vicent Boira, comissionat de govern espanyol per al desenvolupament del corredor mediterrani, ha demanat confiança al territori i ha llençat un missatge d’optimisme sobre el projecte. Boira ha assegurat que seguiran estudiant les demandes del territori i ha admés que Renfe té possibilitats de millora a la regió.

PUBLICITAT