El CBT es retroba amb la victòria

El Club Bàsquet Tarragona torna al camí de la victòria a la pista del cuer després de dos jornades consecutives amb derrota. Aquesta setmana, una actuació coral amb Ferran Torres i Dani Tugores com a màxims anotadors de l’equip i millors jugadors van guanyar al cuer des de l’inici del matx.

Un Ferran Torres que va dominar sota la cistella i un Tugores que va dirigir i va estar perfecte des del 6,75 van guiar al CBT a la victòria per reafirmar-se a la primera posició. Amb una renda que ha anat creixent de principi a fi, i tres parcials de 0-10 en els inicis dels tres primers quarts, el Barberà es va veure superat per la capacitat anotadora cebetista. L’Ibersol CBT no ha afluixat i ha seguit ampliant la diferència sense contemplacions i no va deixar que el rival es fiqués de nou dins del partit. Amb el tercer quart, els blaus van sentenciar el partit i l’últim quart va ser un tràmit.

La propera setmana, els de Berni Álvarez s’enfrontaran a un rival directe i rebrà a casa la visita del Castelldefels per intentar tornar a obrir una escletxa i assegurar-se el playoff d’ascens.