El CBT cau in extremis en el seu retorn (66-70)

El Club Bàsquet Tarragona cau en el primer test de la temporada davant l’Hospitalet en un partit molt igualat que ha decantat la balança pels visitants per un 66 a 70. Un duel molt igualat que ha tingut parcials pels dos equips però que cap ha pogut trencar el partit que es decidiria a les acaballes.

En la seva estrena a la lliga catalana de LEB Plata, els cebetistes han començat amb un parcial de 0 a 6 en contra, però que al final del primer quart es refarien d’aquesta ventatge amb un marcador de 15 a 14. Un dels jugadors més destacats del partit ha sigut el nou fitxatge Kevin Coronel amb un gran tercer quart, on també ha destacat el retorn d’Adrià Duch que posava un triple d’esperança a faltar de pocs moments de finalitzar el partit.

A falta de cinc minuts pel final, el partit es trobava igualat a 55 punts, però finalment gràcies a l’encert final dels barcelonins amb un triple a les acaballes del duel, han acabat emportant-se la victòria. En el seu primer test, el CBT perd a casa per detalls en la seva tornada a la lliga LEB Plata.