El CBT remunta i debuta amb victòria a la Lliga Catalana

El CBT demostra que sap remuntar i patir en la seva estrena a la Lliga Catalana. Els de Berni Álvarez van guanyar per 59 a 69 al CB Salou en un partit de ratxes típic de pretemporada. Els salouencs van estar per davant durant gran part del partit, però el seu desencert des del triple al tram final els va condemnar i que els tarragonins van acabar per donar la volta al marcador i trencar-lo en poc més de 5 minuts amb un parcial de 0-12.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, creu que l’equip ha estat a un bon nivell i que han guanyat per aquest desencert final del rival. 

A Salou, els de Jesús Muñiz no van comptar amb els seus dos pívots referència, CJ Barksdale i Artem Rusakov, que sí jugaran durant la Lliga EBA. A Tarragona no van jugar ni Joan Sorolla ni Rubén Llanos. 

Els tarragonins rebran ara al CB Valls en un partit que pot servir per tancar matemàticament la classificació als quarts de final de la Lliga Catalana si s’empoten la victòria. De no ser així, els blaus hauran de perdre per menys de 10 punts i esperar que el Salou guanyi al Joana Ballart de Valls.

PUBLICITAT