El desè Minipop haurà d’esperar fins a 2021

El desè aniversari del Festival Minipop haurà d’esperar a l’any 2021. L’organització de l’esdeveniment ha hagut de postposar l’edició 2020 a causa de l’emergència sanitària del coronavirus. L’equip del Minipop ha mencionat a través de la seva pàgina web que estan treballant amb moltes ganes de cara al festival de l’any vinent, que concentrarà tota la il·lusió i els esforços que s’han quedat pel camí en aquesta situació tan excepcional. 

El festival apostarà per mantenir algunes de les idees preparades per l’edició suspesa, que s’havia pensat com un homenatge al públic més fidel i confia en poder reprogramar la major part dels artistes que hi havien d’actuar. L’anunci del confinament va esclatar justament quan el Festival estava a punt d’anunciar el cartell musical amb un concert sorpresa al Teatret del Serrallo. 

Les entrades es van posar a la venda el 3 de febrer, així que l’organització donarà validesa als abonaments del 2020 pel 2021. Les noves dates del festival seran el 4 i 5 de juny del proper 2021. 

PUBLICITAT