El dilluns s’estrena el nou programa d’estiu

El proper dilluns 20 de juliol les ràdios locals de Catalunya estrenen el nou programa d’estiu de La Xarxa anomenat ‘Obert X Vacances’

Es tracta d’un magazín que combinarà l’actualitat, l’entreteniment i la divulgació i que comptarà amb més de 50 emissores del territori. Es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9h a 11h i estarà presentat pel periodista Carles Carvajal.

Obert x vacances’ explicarà, des del territori, històries i fets que interessaran a qualsevol oient del país. El magazín vol ser un aparador per fomentar el comerç de proximitat, el turisme quilòmetre 0 i qualsevol activitat que es faci als municipis. També vol ajudar disciplines que necessiten més difusió que mai, com les arts escèniques

A més, també comptarà amb una secció innovadora: el primer concurs de tik tok a la ràdio de La Xarxa. Aquest espai estarà conduit per Ràdio Ciutat de Tarragona i EMUN FM des de Lleida i pretén visibilitzar els diferents dialectes de la llengüa catalana a través de l’humor.

Així doncs, Obert x vacances’ s’estrenarà aquest dilluns 20 de juliol i es podrà escoltar cada dia, de dilluns a divendres, de 9h a 11h a més de 50 emissores locals i ‘en streaming’ a laxarxa.cat.

PUBLICITAT