El líder cau al Pavelló del Serrallo (67-61)

L’Ibersol CBT no s’atura: 6 partits, 6 victòries. El conjunt de Berni Álvarez ha guanyat 67 a 61 al líder de la categoria, el Mataró. Un partit que els blaus tenien controlat en tot moment però que al final s’ha acabat decidint en els últims compassos del quart temps. De fet el CBT s’havia arribat a posar 11 punts amunt en alguns instant del partit, però els del Maresme es van arribar a posar a només dos punts, fet que va fer esperonar el conjunt del Serrallo després que les defenses locals haguessin concedit punts amb massa facilitat.

El jugador més destacat del partit, Jaume Zanca, amb 18 punts, 4 rebots i un 17 de valoració. Dani Tugores ha estat el segon millor valorat 13 punts, 2 rebots i un 15 de valoració.

Amb aquesta victoria el CBT es posa líder en solitari amb sis partits jugats: els tres classificats després del conjunt tarragoní n’han jugat 7, però de moment l’únic equip de la categoria que s’ha endut tots els enfrontaments és el CBT. A més, els blaus són els que menys cistelles han encaixat de la part alta de la classificació. Unes xifres i una ratxa que refermen el bon estat de forma dels tarragonins.

PUBLICITAT