El Mercat de la Rambla passarà a la Plaça Corsini

L’empresa ESPIMSA, que gestiona el tema del comerç i en concret dels mercats de la ciutat de Tarragona, va repartir ahir el document que informava de la decisió final de fer tornar el mercat que actualment es realitza a la Rambla Nova al seu emplaçament anterior, la Plaça Corsini.

A més, en la circular s’hi afegia la data oficial en la qual es durà a terme aquest canvi, que serà a partir del dia 24 de juliol, quan les parades ja es montaran a la Corsini.

Aquest tema ha portat, des de fa molt de temps, gran polèmica, ja que els mercaders no veuen amb bons ulls aquest trasllat, donat que pensen que no els beneficiarà en absolut. D’altra banda, l’Ajuntament de Tarragona, i, en concret, Elvira Ferrando, presidenta de ESPIMSA i consellera de comerç, que afirma que el canvi serà positiu per totes les parts.

El mercat està ubicat a la Rambla des de que van iniciar-se les obres de remodelació de la Plaça Corsini i Mercat Central, i després de molt de temps, uns onze anys, tornarà al que era l’emplaçament habitual.

PUBLICITAT