El Metropol acollirà la 26ena edició del Teatre Jove

Arriba la 26ena edició de la Mostra del Teatre Jove que comptarà amb onze companyies, la mostra es desenvoluparà del 8 de maig al 13 de juny al Teatre Metropol. Sis de les obres son de creació o contenen adaptacions pròpies mentre que les altres cinc són d’autors diversos. Pel que fa a les companyies la representació la durà a terme sis grups de teatre amateur i tres centres educatius a banda de l’Aula de Teatre de la URV i l’Institut de Teatre. Es calcula que prop de 320 persones participin en aquestes obres de teatre i es podran gaudir gratuïtament a partir de les 21 h del vespre.

????????????????????????????????????

Al acabar l’espectacle el públic podrà conversar amb els integrants de cadascuna de les companyies al vestíbul del teatre. La Mostra de Teatre Jove forma part del programa de suport de cultura juvenil i a la vegada en els cursos de formació i experimentació que es realitzen al llarg de l’any.

Cal remarcar que hi haurà la presència d’un consell assessor que valorarà les obres representades donant indicacions i recomanacions per ajudar les companyies.

PUBLICITAT