El Nàstic abaixa els braços a Granada

El Nàstic de Tarragona ha sumat una nova i decebedora derrota (2-0) en la seva visita al Nuevo los Carmenes davant un Granada que no ha desaprofitat la feblesa defensiva del seu rival.

Tot i el canvi de sistema, amb un 4-4-2, els grana no han generat res de perill en el global dels 90 minuts. Tot el contrari que ha fet el conjunt andalús, que en la primera oportunitat que ha tingut ha estrenat el marcador. En un servei de cantonada, Álvaro Vadillo ha fet una jugada personal per assistir Víctor Díaz.

Abans del descans, el Granada ha encarrilat el partit en una falta lateral. Fede San Emeterio ha rematat tot sol en el segon pal i Rodri Ríos només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

En la segona part, el Nàstic ha fet un pas endavant amb l’entrada d’Ikechukwu Uche per Mikel Villanueva. Luis Suárez, José Kanté i Pipa, amb un lliure directe, ho han provat sense èxit davant Rui Silva. En els últims minuts, l’exgrana Dani Ojeda ha enviat una pilota al travesser.

La derrota manté el Nàstic en la 20a posició amb 28 punts, a dotze de la permanència que marca el Tenerife. En la següent jornada rep la visita d’un Extremadura que encadena quatre victòries seguides.