El Nàstic clou la primera jornada de LaLiga Genuine

El Nàstic Genuine cau davant el Betis en el darrer partit d’aquesta jornada de LaLiga Genuine. L’equip entrenat per Rafa Magrinyà no ha pogut tancar amb una victòria la seva participació en aquesta competició on, malgrat tot, el més important no és guanyar, sinó compartir els valors de l’esport.

Amb aquest partit el Nàstic Genuine tanca la seva participació en la primera jornada de la tercera temporada de LaLiga Genuine, on ha jugat també contra el Villarreal i l’Sporting de Gijón. Contra els groguets els granes van caure per 0-2 i davant els asturians els tarragonins es van endur la victòria per 1 a 2. Els resultats es modifiquen no en funció dels gols marcats sinó de les parts guanyades per cada equip.

Tres partits que us hem ofert íntegrament i en exclusiva des de Ràdio Ciutat de Tarragona, a peu de gespa i amb entrevistes amb els protagonistes d’aquesta jornada plena d’emoció i d’esportivitat.

Un total de 36 equips, 576 jugadors i 250 voluntaris han fet possible aquesta jornada de competició, que neix de la iniciativa del Nàstic de Tarragona.

PUBLICITAT