El Nàstic destinarà els ingressos davant el Villarreal a Riuada Solidària

El Nàstic de Tarragona destinarà els ingressos que s’obtinguin amb les entrades del partit davant el Villarreal B a la iniciativa Riuada Solidària per ajudar als damnificats per la riuada del Francolí que va afectar diversos municipis de la Conca de Barberà el passat 22 d’octubre. Un desastre que ha provocat danys, tant públics com privats, valorats en xifres milionàries.

Com a reacció als fets, va néixer la iniciativa Riuada Solidària del Francolí, sorgida de la resposta ciutadana amb la intenció d’ajudar econòmicament als damnificats i servir d’empenta per revifar els negocis locals i refer les parts afectades. D’aquesta manera, el conjunt tarragoní se sumarà a l’onada de solidaritat amb la gent del territori entregant la suma de diners que s’acabi recollint amb la taquilla del partit.

El matx es disputarà el pròxim diumenge 8 de desembre, i, a més d’aquesta iniciativa grana, es preveu que hi pugui haver un espai habilitat a Riuada Solidària per tal de recaptar donatius. D’altra banda, els alcaldes dels municipis més afectats han estat convidats a la Llotja per presenciar l’enfrontament, i, en principi, els veïns d’aquests municipis comptaran amb algun descompte en les entrades. El partit es disputarà diumenge a les 12h al Nou Estadi.

PUBLICITAT