El Nàstic Genuine tanca un emotiu cap de setmana a Córdoba

El Nàstic de Tarragona Genuine ha finalitzat la seva participació en la segona fase de la Lliga Genuine disputada a Córdoba. El millor equip de la història del Nàstic no ha pogut aconseguir cap victòria, però els nois i les famílies han viscut un emotiu cap de setmana amb la germanor com a protagonista. Rafael Magrinyà, tècnic del Nàstic Genuine, assegura que tot ha anat molt bé.

Twitter: NÀSTIC DE TARRAGONA

En aquesta fase l’equip ha jugat tres partits a l’estadi del Nuevo Arcángel davant rivals complicats, com el Villarreal, el València i l’amfitrió, el Córdoba. Els tres han acabat amb derrota però l’equip sempre ha competit.

Aquesta aventura va comptar amb una visita ben especial a l’Arcángel. José Antonio Gordillo, recent exentrenador del Nàstic, va apropar-se a Córdoba per animar i retrobar-se amb els nois, tal i com els havia promès durant la seva etapa al club. Magrinyà valora aquesta visita i explica què va suposar pels nois.

Cal recordar que aquesta segona fase tindrà en un parell de setmanes una segona seu de competició a A Coruña, on jugaran la resta d’equips que no han participat en la seu de Córdoba. La tercera fase també tindrà una doble seu: Madrid i Los Ángeles de San Rafael. El Nàstic jugarà a Madrid en una fase on el Rayo Vallecano serà l’amfitrió.

PUBLICITAT