El Nàstic i La Pobla renoven el conveni esportiu

El Club Gimnàstic i el CF Pobla de Mafumet seguiran de la mà com a mínim una temporada més. Ambdues entitats han renovat el conveni de col·laboració esportiva iniciada la temporada 2003-2004.

Justament aquest diumenge 28 de juny se celebra el cinquè aniversari d’una fita històrica pel conjunt pobletà, com és l’ascens a la Segona Divisió B. L’ampliació d’aquest conveni té per objectiu formar jugadors per arribar al primer equip.

Actualment La Pobla de Mafumet competeix al grup 5 de Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Albert Company buscarà tornar a estar a la part alta de la classificació, somiant amb un eventual retorn a la categoria de bronze del futbol estatal, on actualment juga el Nàstic de Tarragona.

En un comunicat La Pobla de Mafumet recorda que aquesta temporada el Nàstic ha comptat amb un total de 12 jugadors en dinàmica del primer equip que durant la seva trajectòria esportiva han disputat partits amb el filial o en categories inferiors de la base. És el cas de Fran Carbia o Roger Brugué, així com Pol Domingo o Bernat Guiu.

PUBLICITAT