El Nàstic ja coneix el calendari de la propera temporada

Aquest dimarts 24 de juliol la Federació Espanyola de Futbol ha presentat els calendaris oficials de la propera temporada, tant el de primera com el de segona divisió.

Un calendari que enguany presenta una gran novetat, i és que serà un calendari asimètric. És a dir, les jornades de la primera i la segona volta no coincidiran, sinó que es disputaran en ordres diferents.

El Nàstic, per tant, ja coneix les dates i partits de la temporada 2018-2019, tot i que encara no els horaris, que s’anuncien unes setmanes abans de cada jornada. L’equip tarragoní començarà i acabarà la lliga a casa, un fet ja habitual en les darreres temporades. L’estrena serà davant el Tenerife; el tancament davant el Lugo.

Pel que fa als derbis, el de la primera volta serà altra vegada a Reus, i es jugarà a la jornada 6, el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, coincidint amb festes de Santa Tecla i Misericòrdia. Al ser un calendari asimètric, el de la segona volta es jugarà a la jornada 25 al Nou Estadi, el cap de setmana del 9 i 10 de febrer.

PUBLICITAT