El Nàstic podria acabar la temporada al mes de juliol

Les perspectives esportives comencen a donar novetats per aquest proper cap de setmana. Amb les competicions principals a Tarragona parades, el futbol i el bàsquet tenen novetats relacionades amb la competició, el voleibol també seguirà aturat però amb la incògnita del futur. 

De moment, el Club Bàsquet Tarragona seguirà sense jugar una setmana més. La Federació Espanyola de Bàsquet allarga els aplaçaments que en un primer moment només afectaven a les jornades del 14 i 21 de març. Ara, la FEB ajorna també la jornada número 24 que suposava un altre derbi pels cebetistes, aquest cop davant el Salou.

El Nàstic, d’altra banda, tampoc competirà aquesta jornada ni la següent. La Federació Espanyola també s’ha pronunciat. El president de la Federació, Luis Rubiales, ha manifestat la voluntat de finalitzar la temporada als terrenys de joc, així que el club grana podria allargar la temporada fins i tot cap al mes de juliol. 

Qui no sap si acabarà o no la temporada als terrenys de joc o si ho faran abans o després són els cooperativistes del Volei Sant Pere i Sant Pau. Els vermells es van classificar per la fase d’ascens però encara no saben si la disputaran o no, o si s’han guanyat l’ascens directe per la propera temporada. La federació haurà de decidir que fer en els propers dies, donat que molts jugadors volen finalitzar la temporada i els equips han de planejar el roster per la propera campanya. 

PUBLICITAT