L’homenatge a l’escultor Julio Antonio s’instala a la Rambla Nova

Tarragona dedica la plaça on es troba “El Monument als Herois de 1811” de la Rambla Nova al escultor Julio Antonio. L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona amb representants de la diputació han destapat la placa amb la nova denominació d’aquest espai a la Rambla Nova.

L’escoltor es tracta de Julio Antonio, un escultor considerat com un dels renovadors del moviment modern arreu l’estat i que ja des de partir d’avui tindrà plaça pròpia que és on s’ubica un dels monuments més emblemàtics de la ciutat com és el Monument dels Herois de 1811, o conegut popularment com “Els Despullats”. En l’acte de colofó han assistit l’alcalde de la ciutat Pau Ricomà, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcalde de la Móra d’Ebre Joan Piñol i l’historiador Antonio Salcedo, expert en l’obra de Julio Antonio.

Amb motiu del centenari de la mort de l’artista ja des de la Diputació al llarg del 2018 i 2019 l’han rendit homenatge, i ara per segellar la seva imatge, tindrà la seva plaça pròpia a la Rambla Nova de la ciutat.

PUBLICITAT