El ‘nou’ CBT es posa en marxa

Es posa en marxa el CBT 2019/2020. El conjunt blau arrenca la pretemporada per posar-se a punt per a l’inici de la nova campanya. Un Club Bàsquet Tarragona que ha canviat ben poc, l’entitat ha aconseguit renovar a pràcticament tots els jugadors que l’any passat van quedar-se a un pas de l’ascens, tan sols amb l’excepció d’Adrià Duch, i ha sumat al projecte a dos jugadors amb passat al club, Rubén Llanos i Jordi Barberà.

Una base consolidada a la qual se li suma la continuïtat del tècnic, Berni Álvarez, qui es mostra il·lusionat i amb ganes de començar. Malgrat això, i fent referència a la temporada passada, Berni ha assegurat que no serà gens fàcil igualar el rendiment mostrat i afirma que des del seu punt de vista l’objectiu i obligació del CBT no ha de ser pujar de categoria.

Els blaus ja han dut a terme els dos primers entrenaments i la setmana vinent començaran a arribar els amistosos. La primera prova serà un torneig a Reus, i, encara pendent de confirmar, podria arribar un partit davant el Pardinyes el 14 de setembre que suposaria el retrobament amb el fins ara jugador del CBT, Adrià Duch.

PUBLICITAT