El nou Nàstic es presenta davant l’afició

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona afronta aquest vespre de dissabte el primer partit de pretemporada al Nou Estadi. Un duel davant el Real Zaragoza que servirà de presentació de la nova plantilla davant l’afició en el que és l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona.

El matx arriba després de tres setmanes d’entrenaments i càrrega de treball. Entremig, l’stage a Olot durant la segona setmana, el primer partit amistós davant el Peralada, que va acabar amb victòria per 0 gols a 2, i el partit d’entrenament davant la Pobla del passat dimecres que va acabar amb un 5 a 1 pels de Xavi Bartolo.

Una pretemporada que està deixant fins al moment bones sensacions i que il·lusiona a l’afició. I gran part d’aquesta il·lusió es concentra en un nom, el de Jonathan Pereira. Un dels davanters més cotitzats del mercat que ha arribat aquesta mateixa setmana a Tarragona i que, en principi, tindrà minuts davant el Zaragoza. De la mateixa manera que Juan Rodríguez, central provinent de l’Sporting també arribat aquests darrers dies.

El partit es disputarà a partir de les 20:30h al Nou Estadi de Tarragona.

PUBLICITAT