El PDeCAT sol·licita la millora d’alguns camins d’accés a les platges

Dídac Nadal, portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, ha sol·licitat per escrit a l’equip de govern (PSC-PP) que es dignifiquin els camins d’accés a les platges des de Cala Romana i Solimar, i que s’eliminin totes les barreres arquitectòniques. Nadal  ha qualificat de “deplorable” l’estat d’aquests accessos i “impracticables” en la majoria de casos.

El portaveu ha assenyalat que fa molts anys que nombroses entitats veïnals, socials i econòmiques reclamen la millora d’aquests camins.

Argumenta que les persones amb mobilitat reduïda no poden accedir a la platja Llarga des de Cala Romana,  un fet “inadmissible” segons el portaveu. Quant a Solimar, manifesta que el cas és “insòlit”, ja que fa gairebé quaranta anys que l’únic camí d’accés a la platja és per un forat, “un túnel sota la carretera N-340 que sembla un pas de contrabandistes” segons el mateix Dídac Nadal.

Per aquest motiu Nadal ha proposat dignificar els camins d’accés a les platges amb actuacions que comuniquin de forma agradable la ciutat amb el mar, i ha recordat que fa més d’un any que la moció del PDeCAT per millorar aquests accessos es va aprovar per unanimitat.

PUBLICITAT