El Peralada, primer test pel nou Nàstic de Bartolo

Ja sabem quan, on i contra qui debutarà en partit amistós el nou Nàstic de Tarragona. El proper dilluns, 15 de juliol, arrencarà oficialment la nova temporada. La plantilla es posarà a les ordres de Xavi Bartolo i començaran els entrenaments, amb les habituals dobles sessions de treball a les instal·lacions del Nou Estadi.

Sis dies més tard, el diumenge 21, l’equip marxarà d’stage a Olot una temporada més. Fins al dia 26 el conjunt grana treballarà a les instal·lacions de Royal Verd, situades a la Vall d’en Bas, i serà al final d’aquesta concentració quan arribarà el primer amistós. 

El mateix divendres 26 de juliol a les 19:30h, el Nàstic de Tarragona visitarà el Municipal de Peralada per enfrontar-se al conjunt gironí, equip descendit aquesta passada temporada a la Tercera Divisió i ja exfilial del Girona. L’enfrontament servirà per veure per primera vegada en acció el nou Nàstic entrenat per Bartolo i, segurament, per veure debutar amb la samarreta grana a la immensa majoria dels jugadors arribats aquest mercat d’estiu.

Cal recordar que fa gairebé un any els dos clubs ja van veure’s les cares a Salou durant la pretemporada, en un partit que va acabar amb victòria del Peralada (0-2).

PUBLICITAT