Els petits comerços podrien no tornar a apujar la persiana

Els comerços de Tarragona es troben preocupats per la situació inèdita del coronavirus a la ciutat de Tarragona. A punt d’arribar a la primera quinzena amb les botigues tancades i que aquest estat es prorrogarà 15 dies més, els comerciants pensen que la situació es farà insuportable per la gran majoria. 

El principal problema serà el de mantenir els lloguers dels locals així com els subministres i els pagaments a proveïdors. Tot i això, alguns propietaris dels locals han comunicat als locals que no cal que paguin aquests dies de confinament. Això és el que demana la Via T per poder fer front a una crisi sanitària i econòmica. 

Els petits comerços han començat a reaccionar, i alguns portaran les compres a domicili com a mesura per no tancar el seu servei en aquests dies de quarentena. La Via T demana el suport de l’Ajuntament i també als propietaris de les finques per tal de conscienciar i que siguin empàtics davant una situació de primera necessitat. Aquest problema pot fer que molts negocis no tornin a apujar les seves persianes després del confinament.

PUBLICITAT