El petit format i mode telemàtic, una Tarraco Viva excepcional

Aquest dimarts a Carrer Major hem parlat amb Magí Seritjol, director artístic del Festival Tarraco Viva que ha arrancat aquest cap de setmana a Tarragona després d’haver-se de postposar per l’emergència sanitària i que finalment s’ha hagut de tirar endavant amb canvis i limitacions i que ara està pendent de les noves restriccions i mesures, tal com ha reconegut Seritjol.

Segons Seritjol, s’ha apostat per programació de petit format que ja fa anys que es fa i que és el que millor funciona. Per altra banda s’ha reforçat amb el format i les alternatives telemàtiques per tal de compensar la reducció d’aforament.

L’edició d’enguany, la 22a, se centra la seva atenció en la solidaritat i la resilència davant les pandèmies que afectaven a l’època romana. En aquest sentit Seritjol ha reconegut que les pandèmies i la lluita per la supervivència era més habitual i més dur que als nostres dies. Considera que la gran lliçó que podem treure és que ho tenim més facil i allò que ens fa avançar més enllà de la necessitat de la tècnica i ciència és la cultura ciutadana, una comunitat i l’avenç social que és el que fa que disposem d’aquestes eïnes i necessitats.

Finalment Seritjol ha manifestat la idea de que la propera edició es torni a programar al mes de maig amb les mesures pertinents després de la present edició excepcional.

PUBLICITAT