El Port bufa les espelmes del 150 aniversari

El Port de Tarragona celebra 150 anys i ho fa amb una gran festa al Refugi número 1 del Moll de Costa i amb la presència de 800 convidats de diversos àmbits; des del polític, passant pel social, cultural, comercial i veïnal. El president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller de territori i sostenibilitat, Damià Calvet, el president de Puertos del Estado, Francisco Toledo i el seu homònim a Tarragona, Josep Mª Cruset, han estat les autoritats que han encapçalat l’acte que ha servit per repassar la història del Port i homenatjar a treballadors, persones i entitats vinculades al mateix.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat la bona feina i excel·lents resultats del port tarragoní sent un referent a la Mediterrània, assegurant que és un motor econòmic a tot Catalunya. D’altra banda, el president del Port de Tarragona, Josep Mª Cruset, ha assenyalat que el Camp de Tarragona té unes infraestructures logístiques molt potents i que el Port ha contribuït a ser un dels motors econòmics més importants i que està preparat per agafar el relleu de zones molt saturades.

Els ingressos de 2019 del Port de Tarragona han estat de més de 57 milions d’euros i han arribat 128 mil passatgers de creuers, sent un dels ports més ben valorats pels propis creueristes. Els homenatges, la projecció d’un mapping que ha servit per repassar els 2000 anys d’història del Port i un seguit d’activitats programades fins, pràcticament, finals de 2020, són alguns dels actes de celebració de la gran festa d’aniversari del Port de Tarragona.

PUBLICITAT