El Port presenta mesures per reduir l’impacte del canvi climàtic

El Port de Tarragona té diferents línies d’actuació per reduir l’impacte de l’activitat portuària sobre el medi ambient. L’entitat treballa des de fa anys per reduir l’impacte en tots els seus àmbits d’actuació. En el dia Mundial del Medi Ambient, l’Autoritat Portuària ha volgut mostrar el seu compromís amb les millores en sostenibilitat encaminades a reduir l’impacte de les seves activitats. 

El Port treballa, per exemple, en la reducció d’emissions en les operatives que es duen a terme. Una de les opcions que han posat en funcionament enguany ha sigut la de moure algunes mercaderies a través del ferrocarril i no amb camions, el que reduix les emissions de 16.100 camions aproximadament. 

Un altre dels objectius del Port de Tarragona passa per la protecció de l’entorn natural. En aquest sentit l’entitat portuària s’ha compromés a la regeneració de la platja de La Pineda on dipositaran 100.000 metres cúbics de sorra, que juntament amb la reparació del dic del Racó afectat pel temporal Glòria, permetrà retornar l’equilibri a la platja.

PUBLICITAT