El programa Carrer Major reinventa el seu format durant el confinament

Des d’aquest dilluns, el programa ‘Carrer Major’, que fem 8 ràdios del Camp de Tarragona i La Xarxa de Comunicació Local, presenta un format reinventat i adaptat a la situació de confinament oferint seccions temàtiques com una alternativa per als oients, sense deixar de banda la informació i l’actualitat del moment i del territori.

D’aquesta manera el programa compta amb trucades a diversos agents entorn la situació preventiva contra el coronavirus, com Protecció Civil o els alcaldes dels municipis, per conèixer la coordinació i la tasca envers la població. D’altra banda s’ofereixen consells i recomanacions per fer front a la situació, propostes per ocupar el temps a casa i també per als més petits, receptes de cuina, exercici físic, les alternatives culturals que sorgeixen a la xarxa, curiositats i causes solidàries, entre altres.

El programa presentat de 16h a 19h de dilluns a divendres per Eduard Virgili compta amb la participació de Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, BXC Ràdio, Ràdio l’Hospitalet, Ràdio La Selva, La NOVA Ràdio de Reus i Montblanc Ràdio.

L’emissió queda garantida, fins i tot si es dóna un confinament total, gràcies a l’esforç i la previsió de les emissores locals des de dies enrera i amb el foment del teletreball entre l’equip, donat que el 80% de la redacció ja treballa des de casa.

(Segueix els continguts de l’especial Carrer Major de Confinament)

PUBLICITAT