El PSC critica la mesura aprovada per l’Ajuntament respecte als porcs vietnamites

PUBLICITAT

Sandra Ramos, portaveu del Grup Socialista de Tarragona ha qüestionat, juntament l’associació Nova Eucària la mesura aprovada per l’ajuntament respecte a la colònia dels porcs vietnamites.

Anna Carbonell, directora de l’associació animalista destaca que la mesura de l’equip de govern no és la millor, ja que dividiria el nucli familiar dels animals.

La seva proposta, recolzada per Departament de Territori de Tarragona, consisteix a deixar als animals a la Muntanyeta i delimitar la zona amb tanques. L’administració seria l’encarregada de la cuida dels porcs i Sandra afegeix que tenien en ment crear un programa educatiu al voltant dels porcs vietnamites per conscienciar sobre l’abandonament animal.

L’associació que durant dos anys han parat vàries vegades el sacrifici dels animals, van proposar el darrer desembre la castració dels animals per evitar l’augment de la seva població. Assegura que l’equip de govern ho va prohibir i que si tiraven endavant amb la proposta, aplicarien la llei mordassa.

Sandra Ramos es justifica dient que durant el mandat del PSC a l’Ajuntament, quan ja existia aquest problema, no van fer res al respecte perquè era una situació nova i no sabien com actuar.

PUBLICITAT