El PSC demanarà explicacions al Govern sobre les mesures per millorar la N-340

N-340

La greu situació de la Nacional 340 i els continus accidents que s’hi produeixen és una de les preocupacions del Partit Socialista, i Joan Ruiz, el diputat socialista al Congrés per Tarragona, ha demanat explicacions a la ministra Ana Pastor, a qui ha descrit com a una ministra autista, ja que segons Joan Ruiz, ell ha sol·licitat fins a 43 iniciatives parlamentàries per posar fi a aquesta situació. Així ho ha exposat Joan Ruiz la seva petició.

Carles Castillo, el cap de llista socialista al Parlament per Tarragona, també ha remarcat la primera acció parlamentària que realitzarà un cop estigui constituït el nou Parlament.

Castillo ha afirmat que tal i com van dir des del partit, el que hi ha és un Govern que no governa, i que ara constaten un cop més que, celebrades les eleccions, que aquest continua sent víctima de les seves pròpies contradiccions internes.

I aquest proper dijous, 8 d’octubre, es realitzaran al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona unes jornades emmarcades dins d’una de les primera accions de la Xarxa de suport a les famílies cuidadores, amb el nom “Jo cuido, cuida’m”.

La Xarxa neix amb l’objectiu de posar en relleu a aquelles famílies que tenen al seu càrrec una persona dependent per oferir-los una resposta a les necessitats que se’n deriven.

Els seus principals objectius són enfortir la capacitat de la ciutat davant aquestes situacions, acompanyar i donar suport a les famílies i facilitar l’assessorament i la formació per dotar-les d’una millor capacitat de reacció.

La tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha parlat d’aquesta necessitat de donar cobertura a les persones cuidadores.

La trobada del proper dijous estarà oberta per a tothom i s’explicarà el procés de creació de la Xarxa i es presentarà el model de Barcelona. Al mateix temps, es celebraran taules de treball al voltant de la informació i dels recursos existents, el voluntariat, els grups d’ajuda mútua i les bones pràctiques.

I el cos Nacional de Policia assegura que s’ha complert l’objectiu de millorar les col·laboracions i les sinergies amb els altres cossos de seguretat, així ho ha confirmat el comissari en cap provincial de la Policia Nacional, Antonio Álvarez Valencia, en l’acte de commemoració en el Dia de la Policia a la ciutat.

El comissari en cap també ha destacat l’augment de de tràfic de substàncies estupefaents i el cultiu de marihuana en aquests darrers 12 mesos.

I Gerard Bargalló, líder de Podemos a Tarragona i candidat a les llistes de Catalunya Sí que es Pot, podria haver estat cobrant l’atur durant deu mesos de forma fraudulenta en el període del 8 d’abril de 2003 i el 28 de febrer de 2008, tal i com informa el portal digital okdiario.com.

El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona no va poder notificar-li el cas, però Bargalló va ser advertit per la Direcció Provincial sobre el termini de deu dies que tenia per tornar l’import, tot i això no ho va fer. Al 2006, el Ministeri d’Assumptes Socials i Treball va notifica l’embargament dels seus bens i immobles, que va realitzar la Unitat de Recaudació Executiva al no haver pagat ni haver notificat els fets.

Pel que fa al temps:

Les temperatures mínimes podem baixar al llarg d’aquest matí a causa de la davallada de núvols i el cel es mantindrà serè. La situació al mar s’anirà remenant amb mar de fons i el vent a la costa s’anirà reforçant. Les temperatures màximes seran similars a les d’ahir.

TEMP MÀXIMA 26 MÍN 18

FOTO: PSC

PUBLICITAT