El Tast Social mostrarà els beneficis de ser voluntari

El Tast Social oferirà a la ciutadania les avantatges del voluntariat i els beneficis de col·laborar-hi a Tarragona. La Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès conjuntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i l’Ajuntament de Tarragona han impulsat aquesta iniciativa per tal de donar a conèixer a través de tallers a la Plaça Corsini els beneficis de ser voluntari. L’acte tindrà lloc divendres durant tot el dia i es podrà gaudir de diversos esdeveniments per poder conèixer la tasca de les 26 entitats que hi participaran. 

????????????????????????????????????

Enguany s’ha decidit celebrar-ho en divendres per apropar els escolars i instituts a participar en aquest esdeveniment. De fet, un dels estands de la Mostra, oferirà informació sobre el Centre de Recursos pedagògics de Tarragona i organitzant una visita dinamitzada amb quatre instituts. 

L’esdeveniment anira carregat d’actes ja des de dos quarts d’onze del matí fins ben entrat el vespre, s’espera que les entitats ofereixin un ambient festiu i dinamitzador per tal de mostrar els beneficis d’adherir-se al voluntariat.

PUBLICITAT