El TGN Bàsquet afronta la seva setmana decisiva

El TGN Bàsquet està obligat a guanyar si vol sortir de la zona de descens directe. El conjunt lila s’enfronta al cuer, el Bencriada i serà una setmana crucial, ja que a tres partits d’acabar la lliga regular dos es juguen aquesta setmana. El partit es jugarà demà al pavelló del Sagrat Cor a les 12 del migdia. El matx havia de jugar-se a l’última jornada però finalment la federació catalana va decidir avançar els partits per l’1 de maig.

Actualment el conjunt lila ocupa la catorzena posició, zona de descens directe, ja que tenen perdut l’average amb el Sant Fruitós, que actualment es troba en la zona de playoff de descens. Serà una recta final apassionant i les tarragonines estaran atentes a què pugui passar en el partit de Joventut Les Corts contra el Grup Barna i el Sant Fruitós que rep el líder de la categoría, el Viladecans.

Recordem que el TGN Bàsquet ja va derrotar a les Banyolines a la primera volta i que repetir victòria els faria sortir de la zona de descens directe i poder tenir marge per lluitar per la permanència.

PUBLICITAT