El TGN Bàsquet ja no és de Copa

No ha pogut ser. Vuit punts decisius envien al TGN Bàsquet a primera catalana. Les liles han lluitat el playoff de descens forçant el desempat la setmana passada al Sagrat Cor, però el CB Igualada, jugant a casa i amb la graderia al seu costat, va guanyar ahir el tercer partit (63-55 ) i la permanència a Copa Catalunya .

Després d’un matx ajustat amb molt en joc, on els nervis van marcar la primera meitat i els punts es sumaven amb comptagotes, l’Igualada va remuntar per sentenciar els primers vint minuts amb 29-20 al marcador. El tercer període va servir per augmentar la diferència per part del conjunt local que es van fer fortes en defensa en zona. Tot i això, el TGN Bàsquet va aprofitar l’últim període per retallar distàncies. Les de Juan Carlos Arjona, després d’un 49-32 a 9 minuts pel final del partit, van treure carácter amb un parcial de 0-11 en tres minuts i mig que obria les esperances de victòria amb 49-43 al marcador.

Tot i això, la lluita de les tarragonines es va fondre amb els tirs exteriors de l’Igualada que van sentenciar el 63-55 al marcador final. El TGN Bàsquet no va tenir la continuïtat necessària en el seu joc i deixa la màxima categoria del bàsquet català, Copa Catalunya Femenina, després de quatre temporades.