El TGN Bàsquet perd una oportunitat d’or

El TGN Bàsquet desaprofita una oportunitat d’or a Terrassa i la lluita per l’ascens a Copa Catalunya es torna a estrènyer. Les liles van perdre davant el conjunt terrassenc tot i que es van emportar el bàsquet average cap a Tarragona per possibles empats a final de temporada. 

Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

El conjunt dirigit per Víctor Neila va anar de més a menys. La primera part del partit del TGN ha estat molt bona però el conjunt tarragoní es va enfonsar a la segona meitat amb la pujada de la intensitat defensiva per part de les locals que, a més a més, van ser catapultades amb els seus 8 de 18 des del triple. 

Les liles no han pogut posar-se líders en solitari després de la derrota del Reus Ploms davant el Morell. També ha guanyat el Cornellà, proper rival de les liles que es troba a només un partit de les posicions que donen accés a la fase d’ascens. 

Ara mateix són fins a 8 els equips que es troben a quatre partits de la lluita pel playoff d’ascens. A banda de les reusenques, les liles i Cornellà i Terrassa que es troben a una victoria del cap de la taula, es troben en la lluita el Sant Nicolau i el Morell, a dos partits de les tarragonines, el Balaguer, a tres, i el Bàsquet Samà, més allunyat amb 4 partits de diferència. 

PUBLICITAT