El ‘Visca Santa Tecla’ protagonista del cartell de les festes

Aquest dimarts en roda de premsa al vestíbul del Teatre Tarragona s’ha presentat el cartell de les Festes de Santa Tecla, amb la crida de “Visca Santa Tecla” com a protagonista, i sota la presidència de la consellera de Festes, Begoña Floria.

En aquesta ocasió el dissenyador Edu Polo ha estat l’encarregat de la creació de la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2018. Unes festes que no han presentat cap concurs de disseny per aquest cartell, sinó que ha estat un encàrrec directe al mateix Edu Polo. La regidora de festes, Begoña Floria, ha explicat com s’ha gestionat aquest tema.

Per la seva part, el propi Edu Polo ha explicat què ha buscat a l’hora de crear aquest cartell, trencant amb la dinàmica establerta de buscar un protagonista entre els elements del Seguici Festiu, tal com es va demanar des de l’Ajuntament de Tarragona.

Com és habitual, el cartell és la base pels diferents elements del marxandatge oficial, que enguany incorporen el Vano. Els elements estaran a la venda, aproximadament, a partir del dia 10 d’agost a diferents comerços de la ciutat.

PUBLICITAT