El Women 360º Congress se celebra amb èxit a Tarragona

Tarragona ha acollit avui, per primera vegada i en realitat virtual 3D, el Women 360° Congress, l’esdeveniment líder d’empoderament i salut de la dona a l’empresa. La iniciativa ha estat un gran èxit de participació, amb més d’un centenar d’assistents, alhora que ha permès preservar la salut de totes i tots els participants i ha potenciat el networking, la conciliació i la reducció de costos en una etapa tan complexa com l’actual.

L’edició especial de Tarragona, organitzada conjuntament per Women 360° Congress, la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Bamboo Comunicació, ha remarcat la necessitat de no abaixar la guàrdia i reivindicar més que mai l’empoderament de la dona en uns moments tan difícils econòmicament i socialment a causa de la pandèmia del coronavirus.

Destacades empresàries del territori i autoritats, com la rectora de la URV, la presidenta de la Diputació o la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, han participat en aquesta jornada que insta a feminitzar l’economia per aconseguir cotes més altes de progrés i que ha estat un gran èxit.

PUBLICITAT