Els exgranes de Segona Divisió ja han marcat

La casualitat en aquest inici de lliga a Segona Divisió ha volgut que la gran majoria dels jugadors exgranes que encara juguen a la categoria de plata hagin marcat o hagin tingut protagonisme en aquests primers partits.

Molts d’ells, sent decisius en el transcurs dels 90 minuts amb un gol que val tres punts o el passi de l’eliminatòria.

Remirant plantilla per plantilla, fins a 17 jugadors militen en altres equips de Segona, algun més si comptem els que han passat testimonialment pel club com Rubén Castro, Alex Bergantiños o Víctor Casadesús.

Els que ja s’han estrenat i que la temporada passada militaven a la plantilla grana són Juan Muñiz, anotant un gol de falta en el partit de Copa del Rei davant l’Albacete. Sergio Tejera també s’ha estrenat amb l’Oviedo i Álvaro Vázquez ja en duu dos en els diferents partits disputats amb el Zaragoza.

També és va estrenar Maikel Mesa amb Las Palmas en el partit davant el Rayo Majadahonda de Copa del Rei.

Si mirem una mica més enrere, Ferran Giner s’ha estrenat amb el Mallorca també a la Copa. Álex López ha estat decisiu en un triomf del Mallorca i també han anotat Aburjania amb el Lugo, Pablo Marí amb el Deportivo i Eugeni amb l’Albacete.

Els únics jugadors que no han anotat encara cap gol en aquest inici de lliga són Dongou amb el Lugo, José Naranjo amb el Tenerife, Mossa amb l’Oviedo, Álvaro Bustos amb el Rayo Majadahonda, Gerard Valentín amb el Deportivo, Perone amb el Zaragoza i Lago Junior i Xisco Campos amb el Mallorca.

Molts d’ells són jugadors amb poca incidència a l’atac o que compten amb pocs minuts en el seu equip.

PUBLICITAT