Els fets delictius augmenten a Tarragona

Augmenta la delinqüència a Tarragona. Així ho han explicat aquest dimecres a la Junta Local de seguretat. Els robatoris als vehicles han fet que les infraccions penals hagin pujat un 14%. A més també han pujat el nombre de furts i de delictes contra la seguretat viària. Tot i això Javier Villamayor, Conseller de Seguretat Ciutadana, ha explicat que s’ha fet un gran esforç per donar resposta a aquestes incidències. D’altra banda el Conseller ha assegurat que “Tarragona no és una ciutat insegura”.

Cal destacar que un 50% de casos d’aquest augment corresponen a robatoris de vehicles.

D’altra banda també s’ha trencat la tendència positiva en la seguretat vial, ja que enguany han mort dues persones, després de dos anys sense que ningú perdés la vida. Per això Villamayor ha explicat que es faran millores en els punts on es van produir les morts reforçant la pintura i la senyalització.

Càmeres de videovigilància en més punts

En aquesta Junta Local de Seguretat també s’ha fet balanç del primer any de la posada en marxa de les càmeres de videovigilància a la Part Baixa. El Conseller de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, ha explicat que gràcies a les imatges s’han pogut obrir unes 30 investigacions i diligències. Per això volen instal·lar-ne en altres punts de la ciutat.

Villamayor considera que tot això té sentit en urbanitzacions i espais allunyats del centre de la ciutat. Però és una iniciativa que s’haurà de fer a poc a poc ja que no és fàcil aconseguir els permisos.

PUBLICITAT