Els Jocs Mediterranis seran els primers en lluitar contra les agressions sexuals

L’Ajuntament de Tarragona desplegarà tot un seguit d’accions durant la celebració dels Jocs Mediterranis del 22 de juny a l’1 de juliol per evitar conductes sexistes i assetjament sexual en el marc de la seva campanya ‘Respecta’m’.

campanya respectam jocs mediterranis

Escolta-ho.

El nou equip de Govern de la URV pren possessió

D’altra banda, el nou equip de Govern de la URV ja ha près possessió del càrrec, encapçalat per la rectora Maria José Figueras. Entre els nous càrrecs, Jordi Sardà, professor d’Economia; Maria Bonet, professora d’Història Medieval o ; Cori Camps, professora de l’Àrea de Psicologia Evolutiva i de l’Educació.

Els interns a Mas Enric presenten el seu Tàrracus

I un nou Tarracus de tamany humà se suma a la desfilada de Tàrracus pintats per entitats de la ciutat. Ja vam conèixer els de l’escola d’Art i Disseny i ara arriba “Sota la pell i les aparences” pintat pels participants del Taller de ceràmica i pintura del Centre penitenciari Mas d’Enric. Els Tàrracus decoraran la ciutat durant els Jocs Mediterranis.

Ciutadans vol l’1,5% cultural al Banc d’Espanya

Per la seva part, Ciutadans de Tarragona ha proposat que l’1,5% cultural es destini a la rehabilitació del Banc d’Espanya. El cap de llista Rubén Viñuales demana al govern local que demani al Ministeri de Foment aquesta subvenció, ara que ja es coneixen les bases per sol·licitar-la. Així consideren que s’evitarà que es perdin inversions importants per la ciutat.

Dos remers del Nàutic no participen en els Jocs Mediterranis

I pel que fa a esports, segueixen els preparatius per als Jocs Mediterranis a la ciutat. Aquest dimecres al nostre programa Camí als Jocs parlarem amb dos remers que no participaran als Jocs del Club Nàutic Tarragona. Ens explicaran els motius.

PUBLICITAT