Els marxants es translladaran definitivament a la plaça Corsini

L’empresa municipal ESPIMSA ha ratificat que els marxants del mercadet que se celebra dimarts i dijous es traslladin, definitivament a la Plaça Cornisi, la seva ubicació original. Segons la presidenta d’ESPIMSA, Elvira Ferrando, la decisió s’ha pres per una majoria àmplia, per tal de que la rambla nova quedi alliberada a partir de dimarts vinent. Assegura també que els representants dels paradistes han estat d’acord.

 

Carme Forcadell es trasllada avui a la presó de Mas Enric

Carme Forcadell arribarà aquest divendres Tarragona, on ingressarà a la presó de Mas Enric. L’expresidenta del Parlament ha demanat ser traslladada per tal de poder estar més a prop de la seva família, natural de Xerta, al Baix Ebre. Aquest matí surt de la presó de Figueres i arriba a Tarragona al llarg del dia.

 

Finalitza el Young FITT

Aquest dijous ha finalitzat l’última edició del Young FITT, una proposta del Festival Internacional de Teatre de Tarragona que premia a companyies, espectacles i actors emergents. Les últimes obres que s’han pogut veure han estat D5, Pantani i Palmyra. Aquest cicle es basa en la promoció de noves propostes teatrals que innovin en la seva escena.

 

Primera victòria del Nàstic en pretemporada

Aquest dimecres 18 de juliol el Gimnàstic de Tarragona va disputar el primer partit de pretemporada. Ho va fer a partir de les 18:30 hores, al Complex Esportiu de Futbol Salou, i davant del CF Pobla de Mafumet, filial grana. Un partit on José Antonio Gordillo va utilitzar dos onzes molt diferents en cada part, i l’equip va imposar-se per 5 gols a 1.

PUBLICITAT