Home Portada Els treballadors de l’AMT neguen les acusacions de la CUP

Els treballadors de l’AMT neguen les acusacions de la CUP

Compartir
PUBLICITAT

Els treballadors d’Aparcaments Municipals de Tarragona lamenten que la CUP hagi anat a Fiscalia sense haver acudit prèviament a parlar amb ells. Asseguren que, si ho haguessin fet, sabrien que les hores de formació que els cupaires posen en dubte sí que es van realizar, i que s’haguessin estalviat haver de declarar a la Policia Judicial. A més, demanen que se’ls mantingui al marge del que consideren guerres polítiques.

Més de 10.000 persones accedeixen al Mercat diàriament

Un estudi realitzat per un alumne de l’Institut Vidal i Barraquer rebel·la el nombre de persones que accedeixen a la Zona de l’Illa Comercial del Mercat Central. Segons aquest estudi, fet entre el 24 de juliol i el 10 d’agost de l’any passat, unes 25.522 persones accedeixen diàriament a l’Illa, i al Mercat Central 10.500.

Escolta-ho.

LHomenatge a l’arqueòleg Xavier Dupré

L’arena de la capçalera del circ comptarà amb una escultura en homenatge a l’arqueòleg Xavier Dupré. L’arqueòleg va ser imprescindible a l’hora de despertar consciències en la preservació del patrimoni tarragoní, i la importància de continuar estudiant-lo. La inauguració serà avui mateix a les set de la tarda.

Director esportiu nou, tres baixes més a Can Nàstic

Director esportiu nou, primeres decisions a can Nàstic de Tarragona. Arnal Llibert ja ha començat a fer feina i el club ha anunciat aquest mateix dimecres que Perales, Matilla i Gaztañaga no continuaran al club la pròxima temporada.

Escolta-ho.

 

 

PUBLICITAT