Els treballadors de l’AMT neguen les acusacions de la CUP

Els treballadors d’Aparcaments Municipals de Tarragona lamenten que la CUP hagi anat a Fiscalia sense haver acudit prèviament a parlar amb ells. Asseguren que, si ho haguessin fet, sabrien que les hores de formació que els cupaires posen en dubte sí que es van realizar, i que s’haguessin estalviat haver de declarar a la Policia Judicial. A més, demanen que se’ls mantingui al marge del que consideren guerres polítiques.

Més de 10.000 persones accedeixen al Mercat diàriament

Un estudi realitzat per un alumne de l’Institut Vidal i Barraquer rebel·la el nombre de persones que accedeixen a la Zona de l’Illa Comercial del Mercat Central. Segons aquest estudi, fet entre el 24 de juliol i el 10 d’agost de l’any passat, unes 25.522 persones accedeixen diàriament a l’Illa, i al Mercat Central 10.500.

Escolta-ho.

LHomenatge a l’arqueòleg Xavier Dupré

L’arena de la capçalera del circ comptarà amb una escultura en homenatge a l’arqueòleg Xavier Dupré. L’arqueòleg va ser imprescindible a l’hora de despertar consciències en la preservació del patrimoni tarragoní, i la importància de continuar estudiant-lo. La inauguració serà avui mateix a les set de la tarda.

Director esportiu nou, tres baixes més a Can Nàstic

Director esportiu nou, primeres decisions a can Nàstic de Tarragona. Arnal Llibert ja ha començat a fer feina i el club ha anunciat aquest mateix dimecres que Perales, Matilla i Gaztañaga no continuaran al club la pròxima temporada.

Escolta-ho.

 

 

PUBLICITAT