Els veïns de la Part Baixa, en peu de guerra

Els veïns del Barri del Port no esperaran que passin les festes per fer les seves reivindicacions. De fet, després de la reunió que varen tenir aquest dijous a la nit, varen decidir que per Santa Tecla començaran a fer patents les seves peticions. Demanen un barri digne i que s’acabi amb els problemes de neteja, ocupació il·legal i falta d’equipaments entre d’altres.
Un altre cop gairebé un centenar de persones es van aplegar a la reunió convocada per l’Associació de Veïns del Barri del Port per decidir quines accions duran a terme aquests dies. El dia 17 de setembre ja demanen que es portin diversos materials al magatzem del carrer Sant Miquel per realitzar pancartes que s’utilitzaran per fer-se visibles el 18 de setembre a la baixadeta, a través de la Cucafera Petita. A més volen que també serveixi com una altra presa de contacte per decidir més accions i també fe bullir les xarxes socials, per això utilitzaran les etiquetes #perunbarridigne i #lapartbaixapacuando.
Cal destacar que aquestes mobilitzacions arriben després de reunir-se amb diversos partits i esperar si l’Ajuntament reaccionava. Davant la inacció del consistori han decidit reivindicar-se.

PUBLICITAT