Un emocionat Manolo Reina anuncia que deixa el Nàstic i fitxa pel Mallorca

Un emocionat Manolo Reina ha explicat que deixa el Nàstic de Tarragona i marxa al Mallorca. Josep Maria Andreu, president del Nàstic, ha explicat que el jugador va demanar la recessió del seu contracte i que tot i no voler ho van acabar acceptant. Andreu ha volgut agrair a Reina tota la seva feina i la seva contribució al Nàstic.
Per la seva banda el fins ara capità del Nàstic i un dels referents de l’equip ha explicat que ha estat una decisió difícil però que creu que és l’encertada tenint en compte la seva edat i la seva família. També ha afegit que ha passat molts bons moments al Nàstic, però que aquesta última temporada ha sigut de gran desgast. Reina ha assegurat que se sentia realitzat per tot el que havia pogut fer amb l’equip grana.
Manolo Reina jugarà tres temporades amb el Mallorca, renovable a una quarta i estarà sota les ordres de Vicente Moreno, l’entrenador que va aconseguir l’ascens al Nàstic a 2a i que havia estat al capdavant de l’equip fins al passat desembre del 2016. Segurament pel que més serà recordat el fins ara porter grana, serà per l’aturada d’un penal la temporada 2016-2017 a l’últim partit de lliga, contra l’UCAM Múrcia, que va donar la permanència a l’equip.

PUBLICITAT