Empat agredolç de La Pobla davant el Terrassa

Empat agredolç de La Pobla de Mafumet davant el Terrassa per 2 a 2 en un partit en que els granes van començar per davant. Tot i que el conjunt terrassenc era el que perdonava les primeres ocasions del partit amb Kilian, que va tenir l’oportunitat de posar als seus per davant amb un xut va marxar per poc.

Els darrers minuts de la primera part van deixar un gol pels pobletans al 42 on Guillem aprofitava una centrada per rematar de cap i enfonsar la pilota a la xarxa. Amb aquesta empenta, La Pobla sortia al camp després del pas per vestidors amb la mateixa intensitat i al 58, Guillem aprofitava una altra ocasió d’atac per marcar el segon.

L’alegria però, s’esvaïa ràpidament. 3 minuts més tard del 2 a 0, el Terrasa retallava distàncies per mitjà d’Arranz i, en menys de 10 minuts, Jordi López capgirava el marcador i posava l’empat amb el que s’arribaria al final del matx.

La Pobla segueix en segona posició tot i que L’Hospitalet ja agafa diferències. Els d’Albert Company buscaran la primera victòria gairebé un mes després davant un altre rival directe aquest cap de setmana quan s’enfrontin al Granollers, tercer classificat.