Empat sense gols en el primer test de pretemporada

El Nàstic de Tarragona empata sense gols en el primer test de pretemporada davant l’Atlètic Horta. Els tarragonins han deixat clar que queda feina per endavant en el seu primer test davant l’equip de Tercera Divisió que s’ha mostrat còmode sobre la gespa del Nou Estadi. Les diferències entre tots dos conjunts van ser inexistents, de fet, durant la primera meitat, l’Horta es va mostrar superior. 

Toni Seligrat va apostar per un 4-3-3 en un onze inicial on ha pogut debutar el porter Gonzi però també el cambrilenc Joan Oriol. El Nàstic però va canviar la mentalitat després del pas per vestidors i va jugar millor després del canvi radical de l’equip. Seligrat va mantenir només a Óscar Sanz qui saltava a la gespa per Fran Marinda al 29 de partit. 

Els canvis no van servir per superar l’Atlètic Horta que va poder mantenir l’empat a zero. Amb Thomas Amang sobre el verd, el Nàstic es va mostrar més perillós. Amb aquest empat, el Nàstic es prepara pel seu segon test a l’Estadi Johan Cruyff davant el FC Barcelona.

PUBLICITAT