En Comú Podem decidirà la setmana que ve amb qui pacta

Després de dies sense pronunciar-se ja tenim notícies d’En Comú Podem Tarragona. El partit encapçalat per Carla Aguilar s’ha manifestat a través d’un comunicat on assegura assumir el seu rol com a partit clau en la investidura. El partit ha comunicat que decidiran a qui donen l’alcaldia a través de mecanismes participatius i basant-se en el que és millor per la ciutat. La coalició es reunirà en assemblea el 10 de juny, cinc dies abans de la investidura, per decidir a qui donen suport.

En Comú Podem diuen ser conscients de la rellevància de la seva decisió pel futur de Tarragona i asseguren que actuaran amb responsabilitat, ja que els seus dos escons seran decisius per posar a Josep Felix Ballesteros (PSC) o Pau Ricomà (ERC) al capdavant de l’Ajuntament de Tarragona. Avisen, però, que les comunicacions seran directes amb els representants dels diferents partits polítics i que en cap cas es negociarà a través dels mitjans de comunicació.

En aquesta línia, la candidatura va crear la setmana passada una comissió negociadora de caràcter temporal i executiu amb la que vehicularà les reunions amb els partits. També han marcat els punts programàtics bàsics claus a posar sobre la taula en la plataforma de negociació.

ERC i el PSC ja han mostrat la seva intenció de voler pactar amb En Comú Podem Tarragona. ERC va assegurar que no entendria que els comuns no facilitessin la investidura com alcalde de Pau Ricomà.

PUBLICITAT