Enrique Martín: “Apostaria el 70% del sou a que ens salvem”

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquest dimarts la incorporació d’Imanol García, que ja era un secret a veus. El migcentre navarrès arriba per ocupar la baixa federativa de César Arzo, lesionat de llarga duració, i en forma de cessió fins a final de temporada.

El nou fitxatge ha entrenat ja amb els seus companys en la sessió matinal d’aquest dimarts, i, el tècnic Enrique Martín, qui coneix perfectament Imanol després d’haver-lo entrenat a Osasuna, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit de Copa Catalunya a Vilafranca d’aquest dimecres, que el jugador aportarà moltes coses a l’equip, i que debutarà aquest mateix dissabte davant l’Almeria.

Respecte al partit de Copa Catalunya davant el Vilafranca, Martín ha afirmat que el matx servirà per veure als jugadors amb menys minuts i als joves del filial.

El tècnic ha estat contundent quan se li ha preguntat si apostaria el seu salari a que el Nàstic es salvarà aquesta temporada, i el percentatge, no és baix.

D’altra banda, l’entrenador navarrès ha assegurat que no li tremolarà el pols a l’hora d’escollir jugadors del filial per davant de pesos pesats del primer equip si aquests s’ho guanyen, tal com va fer a Màlaga, col·locant a Viti per davant de Màrquez.

A l’entrenament d’avui s’hi ha pogut veure, a banda d’Imanol, a Ramiro Guerra, que en principi entrarà en la convocatòria per dissabte, juntament amb Abraham, Uche, i, fins i tot, podria entrar-hi Fali.

PUBLICITAT